Novice

24 MESEČNA GARANCIJA NA PNEVMATIKE Z AKCIJO TYRELIFE™

Pnevmatike so edina točka stika vašega vozila s cesto. Pravilna skrb in vzdrževanje sta bistvenega pomena, da je varnost zagotovljena v vseh situacijah. Podjetje Pirelli nenehno vlaga v svoje vrednote. Prednost dajejo vrednotam kot so skrb, pozornost in garancija za uživanje v brezskrbni vožnji.

Zato vam Pirelli omogoča 24-mesečno garancijo na pnevmatike in zagotavlja, da sta vam pri vsakem kupljenem kompletu pnevmatik največ dve pnevmatiki zamenjani brezplačno*, če se pnevmatike med vožnjo nenamerno in nepopravljivo poškodujejo, npr. poškodbe zaradi žebljev ali robnikov (poškodbe zaradi vandalizma niso zajete).

*Pogoji za pridobitev brezplačne garancije na pnevmatike: nakup vsaj dveh poletnih, zimskih ali celoletnih pnevmatik PIRELLI za osebno vozilo, velikosti 16 palcev ali več. Garancija ne pokriva pnevmatik za gospodarska vozila ali vozila z več kot 3500 kg dovoljene skupne teže. Izključene so tudi pnevmatike za motorni šport, kmetijstvo, splošno terensko uporabo ter komercialne vozne parke.

POSTOPEK PRIDOBITVE GARANCIJE:

Kupite vsaj  dve  16-palčni  ali  večji PIRELLI pnevmatiki za osebni avto ali za športnega terenca (SUV) pri enem izmed sodelujočih stalnih partnerjev PIRELLI-ja v Slovenija, aktivirajte 24-mesečno garancijo in uživajte v 24 mesecih brezskrbne vožnje.

AKTIVACIJA 24-MESEČNE GARANCIJE:

 • Registrirajte se v klubu P ZERO™ CLUB na spletnem naslovu tyrelife.si
 • Skenirajte ali fotografirajte račun za pnevmatike in naložite datoteko s sliko. Vse informacije, potrebne za registracijo, morajo biti v roku enega meseca ob nakupu vsaj dveh pnevmatik PIRELLI (odločilen datum na računu) vnesene na spletnem naslovu tyrelife.si
 • Po elektronski pošti boste prejeli potrdilo o vaši registraciji in tako boste lahko uživali v popolni zaščiti stotitve TYRELIFE™.

 

KAJ JE POTREBNO STORITI V PRIMERU POŠKODBE?

V primeru nepričakovane poškodbe pnevmatike dostavite poškodovano pnevmatiko k prodajalcu Pirelli, pri kateremu ste jo kupili. Predložite svoje potrdilo TYRELIFE™.

Partner Pirelli bo preveril poškodovano pnevmatiko in jo zamenjal, v kolikor je za poškodbo mogoče uveljaviti garancijo (glej spodaj pogoji za uveljavitev garancije).

Zaračunal vam bo samo stroške storitve.

 

Če potrebujete dodatne informacije ali se ne nahajate v vašem kraju bivanja, pokličite brezplačno številko (od ponedeljka do petka, od 8.00 do 17.00), pripravite člansko številko TYRELIFE™ in preusmerjeni boste k najbližjemu prodajalcu.

 

Pirelli kontaktni center (+431 250 82 0 – brezplačna številka) za:

 • podporo pri spletni registraciji,
 • dodatne informacije
 • informacije o najbližjem prodajalcu, če se ne nahajate v vašem kraju bivanja.

 

POGOJI ZA UVELJAVITEV GARANCIJE

GARANCIJA NA PNEVMATIKE VELJA, ČE

 • V skladu z opredelitvijo iz drugega odstavka 1. člena Zakona o varstvu potrošnikov vas smatramo za potrošnika.
 • Ste končni uporabnik pri trgovcu Pirelli, ki je naveden kot partner TYRELIFE™ (je na seznamu na spletem naslovu www. Tyrelife.si), kupili vsaj dve pnevmatiki PIRELLI na vozilo, in sicer s premerom 16 palcev ali več.
 • Ste se registrirali v roku enega meseca od datuma, navedenega na računu nakupa.
 • Je poškodovana pnevmatika, nameščena na vozilo, ki je bilo navedeno ob registraciji.
 • Ima poškodovana pnevmatika preostalo globino profila vsaj 4 mm.
 • Je pnevmatika nepopravljivo poškodovana.
 • Če imate v času zahteve za nadomestno pnevmatiko veljavno garancijo na pnevmatike TYRELIFE™ in lahko predložite potrditveno pismo ter dokazilo o nakupu (čitljivo in v dobrem stanju).

Garancijo na pnevmatike zagotavlja brezplačno družba Pirelli GEsmbh s sedežem na naslovu Lemböckgasse 47a, 1230 Dunaj, Avstrija.

 

GARANCIJA NA PNEVMATIKE NI MOGOČE UVELJAVITI, ČE:

 • So pnevmatike uporabljene neustrezno in je bila škoda povzročena namerno.
 • Je škoda nastala zaradi zlorabe ali malomarnosti.
 • Je škoda posledica uporabe snežnih verig in druge opreme tretjih oseb, ki je bila pritrjena na pnevmatike.
 • Je škoda popravljiva.
Garancija na pnevmatike TYRELIFE™ je dodatek k garancijam, ki jih predpisuje potrošniška zakonodaja. Ni je mogoče kombinirati z drugimi promocijami PIRELLI™ in velja samo za največ dve pnevmatiki s profilom, navedenim na računu, v kolikor je izdelek na voljo.
Pnevmatike Kolekcija MB
Platišča MB

Po dimenziji:

Vrsta avtoplašča:

Po blagovni znamki:

Razvrsti po:

Več
sponzor
Continental Dunlop Sava Goodyear Autocommerce Spletna trgovina Autocommerce