Novice

Pogosta vprašanja in odgovori

Imate težave? Za vas smo pripravili odgovore za najbolj iskana vprašanja:

Če na vaše vprašanje odgovora niste našli med spodaj naštetimi, nas lahko pokličite na 01 5883 682 ali pošljete e-mail: e-trgovina@autocommerce.si

Je za oddajo naročila potrebna prijava?

Za nakup na naši spletni strani ni potreba registracija, vnesete zgolj podatke o dostavi, ki se ne shranijo. Imate se možnost tudi registrirati, v tem primeru se vaši podatki shranijo, da vam naslednjič ne bo potrebno ponovno vpisovati vseh podatkov.

Lahko naročilo kje osebno prevzamem?

Naročilo lahko prevzamete tudi osebno v naših poslovalnicah (Autocommerce PE Ljubljana, Autocommerce PE Maribor, Autocommerce PE Koper, v Autocommerce PE Celje) in tam tudi plačate. V trgovini si lahko razstavljene izdelke tudi ogledate in se posvetujete z našimi strokovnjaki.

Koliko so stroški pošiljanja?

Strošek pošiljanja znaša 4€.

Kako plačam naročilo?

Plačilo po povzetju je mogoče:

  • v naši poslovalnici

Plačilo po povzetju je možno ob lastnem prevzemu v naši poslovalnici Autocommerce d.o.o. Storitveni center Ljubljana Baragova 10, 1000 Ljubljana. Plačilo lahko opravite z gotovino, bančnimi karticami, in kreditnimi karticami. Prav tako pa je možno plačilo na obroke s kreditnimi karticami z odloženim plačilom Mastercard, Visa in Karanta izdanih pri NLB d.d. in Dinersom.

  • preko dostave s Pošto Slovenije

Naš pogodbenik za dostavo po Sloveniji je pošta Slovenije. Kurir vam prinese paket na željeni naslov ter po povzetju plačate direktno njemu s univerzalnim plačilnim nalogom UPN. Če vas ni doma, pusti sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami, v kateri pošti lahko dvignete paket.

Ostala možna plačila:

Plačilo s kreditno kartico:

Plačate lahko s katerokoli kreditno kartico. Za plačevanje vas bo po zaključku naročila preusmerilo na spletno aplikacijo, ki deluje po standardu za varno plačevanje, 3-D secure. Plačilo s kreditno kartico bo potekalo preko varne povezave HTTPS.

Plačilo na obroke s kreditno kartico

Plačilo na obroke je možno samo s plačilnima karticama z odloženim plačilom MasterCard in Visa izdanih pri NLB d.d.

Po predračunu

Kupnino lahko poravnate tudi po predračunu. Po zaključku nakupa vam pripravimo in pošljemo predračun na vaš e-mail. Po prejemu sredstev na naš TRR vam posredujemo vaše naročilo oz. ga prevzamete v naši poslovalnici.

Lahko dobim originalni račun na podjetje?

Seveda! Ob registraciji zavedite vaše podjetje in davčno številko. Račun vam priložimo k vaši pošiljki, po želji pa predhodno tudi pošljemo na vaš e-mail.

Imam Promocijsko kodo. Kako jo uporabim?

Pred zaključkom nakupa vnesite promocijsko kodo v okvirček za kodo ob kliku na gumb Obračunaj popust se vam v naročilu tudi posodobijo popusti in cene.

Kako dolgo traja dostava naročenega blaga?

Dobavni rok je naveden v Podrobnem opisu artikla. Izdelki, ki so na zalogi in so naročeni do 14:00 bodo odpremljeni še isti dan in dostavljeni na vaš naslov tekom naslednjega dneva. Artikli, ki so na zalogi in so naročeni po 14:00 bodo odpremljeni naslednji dan in dostavljeni na vaš naslov v roku dveh dni. Odpreme in dostave v soboto, nedeljo in med prazniki ni.

Ali je možna dostava v soboto, nedeljo in prazniki?

Ne. Odpreme in dostave v soboto, nedeljo in med prazniki ni.

Ali lahko naročene izdelke vrnem?

Da. V 14 dneh po nakupu nam morate na e-trgovina@autocommerce.si sporočiti, da želite vrniti naročene izdelke. Nato nam morate v roku 14 dneh vrniti nepoškodovano blago, v količini kot ste jo prejeli in originalni embalaži. Več si preberite v Splošnih pogojih v poglavju Pogoji nakupa.

Izbranega izdelka ni na zalogi! Kdaj je predvidena dostava?

Včasih je težko napovedati zalogo, saj smo odvisni od proizvajalcev. V primeru, da izbranega izdelka ni na zalogi pa se lahko vedno obrnete nas preko povpraševanja v posameznem izdelku, nas kontaktirate preko e-maila e-trgovina@autocommerce.si ali pa nas pokličite 01 58 83 682 in z veseljem vam bomo pomagali.  

 

Pnevmatike Kolekcija MB
Platišča MB

Po dimenziji:

Vrsta avtoplašča:

Po blagovni znamki:

Razvrsti po:

Več
sponzor
Continental Dunlop Sava Goodyear Autocommerce Spletna trgovina Autocommerce