Podroben opis artikla

BLUETOOTH® SLUŠALKE MERCEDES-BENZ, ČRNE (MB LOGO)

Vaša cena:

240.68 €

Zaloga:

1 kos, dostava 27.01.2021
Kosov:

Bluetooth slušalke Mercedes-Benz

Slušalke Bluetooth® Mercedes-Benz z optimalnim prileganjem in udobnim nošenjem za popoln užitek ob poslušanju glasbe tudi v daljšem časovnem obdobju. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth® slušalke omogočajo brezžični prenos med slušalkami in avdio virom. Na voljo je tudi 3,5-milimetrski priključek za žični prenos. Zahvaljujoč 3D-zvočnemu učinku slušalke ponujajo prostorno zvočno izkušnjo, Hybrid Active Noise Canceling pa zagotavlja optimalno reprodukcijo zvoka brez motečega zvoka iz okolice. V slušalke je integriran tudi mikrofon, zato lahko prek slušalk Bluetooth® opravljate tudi telefonske klice. Gumb na desni slušalki omogoča preprosto in intuitivno upravljanje vseh funkcij. Slušalke so na voljo skupaj z ustrezno prenosno torbico. Polnjenje deluje prek USB na osebnem računalniku / prenosniku ali prek običajnega napajalnika za mobilni telefon (opozorilo: največ 5 W).

  • Bluetooth® slušalke
  • Hybrid Active Noise Cancelling
  • Bluetooth® version V5.0
  • Čas delovanja do 18 ur
  • Komplet vključuje: prenosno torbico, jack kabel in USB kabel (USB-A to USB-C)
  • Polnjenje: prek USB na osebnem računalniku / prenosniku ali prek običajnega napajalnika za mobilni telefon (opozorilo: največ 5 W)

 

A 223 820 99 03

Oddajte mnenje o izdelku
(e-mail naslov ne bo prikazan online in ni obvezen podatek)
Menjava gum

Omogočamo vam, da vulkanizersko storitve za Vaše vozilo naročate kar od doma. Kliknite in izpolnite obrazec, preverite rezervacijo termina in vašega lepotca pripeljite v enega izmed naših storitvenih centrov.

Zaupajte našim strokovnjakov ki bodo poskrbeli za brezhibnost Vašega vozila.

Naročanje na vulkanizerstvo

Priporočamo vam še

Pnevmatike Kolekcija MB

Po blagovni znamki:

Po kategoriji:

Razvrsti po:

Več
sponzor
Continental Dunlop Sava Goodyear Autocommerce Spletna trgovina Autocommerce